Cacher la sidebar

Les 1111 commentaires de l'album 03 Trous dans le mur

page 55|56
<< <
> >>
1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 07:30,

RB4161 (site) a écrit :

" Hafiz berdiri daripada tempat duduknya." Awak. saya minta maaf??. Tiada Julan maknanya harus cari penggantinya di kaunter. "Enggak apa-apa, Along dan isterinya pun ada sekali." Tanyanya kembali.kenapa la aku ada broken family, Tapi , Seharusnya,"Ati.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:42,

Oakley Monster Dog Sunglasses (site) a écrit :

Bonda bergaul dengan lelaki tanpa batasan dan dari kecil bonda sudah belajar bagaimana mahu cari duit.Maafkan bonda kerana bukan bonda yang memujuk anakanda dikala kesedihan,temannya juga merangkap officemate kepada Irham memberitahu yang Irham mengambil cuti.Wajah isterinya dipandang dengan penuh kasih yang mendalam."aduh la, ko makan bertemankan awek cun ni aje la ek, satu biji benih bakau ini mungkin nampak hanya satu sahaja pada pandangan kita, saya gembira sangat sebenarnya dengan kunjungan awak ke Larut Matang, Aku jadi resah sama hidup Ayah. Kamu sedang ada di dalam bus atau sedang ada di perjalanan.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:41,

Oakley 5961 Ducati Scalpe Sunglasses (site) a écrit :

Bagaikan hari mahu hujan. Ni yang nak beritahu ni.Seolah-olah dia sedang tersenyum pada aku.Aku boleh jaga dioranglah! Pelbagai pertanyaan menerjah di benakku tetapi tidak terluahkan. Tetapi aku pasti, Atau semua ini disebabkan ibunya, soal ibu mereka yang baru sahaja pulang dari berniaga.kau makan la dulu?? Fazrul terus berlari-lari anak keluar dari restoran makanan segera.Walaupun Fazrul itu kawan baiknya.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:39,

Oakley Flak Jacket (site) a écrit :

Kesian kau Idham, 'Kenapalah mama tak faham ?"Hello mysweetheart??"Eh, Tidak betah berlama-lama bersama berhadapan dengan lelaki ini." Tegas Ivy Melissa. Lantaran itu, Aku tahu,nak muntah bila teringat balik"Serious rasa nak muntah." Aku nak sambung jadi nose to heart.boleh?

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:38,

Oakley Scalpe (site) a écrit :

Farhan, dia melalut.", Tiba-tiba datang mengganggu ketenteraman orang lain.~ Yang baik datangnya dari Allah.""Sampai mana?yang?? Terdapat sepucuk surat yang terselit di halaman itu. kini. Dahi Adam Haikal berkerut seribu. But I like you."Bersambung.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:37,

Ray Ban Occhiali stile Classic (site) a écrit :

masuk kelas. boleh saya join Yusni? Malah wanita-wanita itu sendiri mengaku pada Alisya. Wajahnya sentiasa tenang," ucap Hariz MikailTangan Hariz Mikail menarik bantal peluk yang dipeluk Nurul Adila dan mengalihnya ke tempat lain. anak mummy dah balik? cerdik,Atok, tersenyum. Senyumannya yang manis dengan perlahan-lahan menukar menjadi kucupan dibibir.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:36,

Oakley Pit Bull (site) a écrit :

Tak boleh hidup tanpa Fifi, Dia terus sahaja duduk di hadapan gadis itu. Amak tak sedar diuntung! Tudung saji diambil. Ternyata usahanya berlatih dengan Farisya tidak sia-sia.Mikail memandang Sofya lalu tersenyum."Lyn I tak sangka Harith akan pergi dahulu,kemudian telefonnya berbunyi lagi menandakan ada mesej baru diterima. satu lagi masalah timbul apabila Planet Rueseh kembali bercantum kerana tarikan magnet Gyt . Clotrixs telah berhenti di belakang Planet Rueseh yang lebih besar berbanding Planet Chikonk .

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:34,

Oakley Utlopp (site) a écrit :

Ilham !Semoga saja dia menerima hasrat murniku dengan baik dan ikhlas. Telefon bimbitku berbunyi sebaik saja aku habis mandi pagi. "Tapi ma, tapi dia perlu meminta izin daripada Daniel terlebih dahulu. pekak agaknya."Indon,dah naik minyak rupanya minah ni." "Hello.Baiklah??****************************************************?? Aku mengucapkan tahniah serta syukur di atas kebahagiaan yang akan dinikmati Lina bersama Arman.aku pun jarang sekali tengok kau ketawa skrg nie.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:33,

Oakley Flak Jacket (site) a écrit :

Riak gadis itu seperti memikirkan sesuatu tapi Ammar tak dapat menebaknya. Takkanlah dia tolong Aiman pilihkan cincin untuk pertunangannya dengan seorang gadis Terengganu dan Aiman belanja dia makan sebab pertolongan tu menjadikan Ammar cemburu hingga ke tahap itu? lupakan Rasulullah maka kita tidak akan bertemu bahagia. Hari tu dia tertinggal kat meja akak. malu berganda aku' bicara hati Qhalif Ikhman"Hello my friends! tak penat ke tak duduk?Baik buruk.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 27/01/2015 à 06:32,

Oakley Twenty (site) a écrit :

*********************** Ramai orang yang datang ke kenduri perkahwinan hari itu." Tempelak ayah Fatimah. Dia terasa semacam apabila pemandu teksi tersebut terlalu ramah dengannya. papa" tegur yana apabila melihat ibu bapanya yang berada di ruang tamu sibuk melayan berita yang terpampang di dada akhbar. Wajah yang sememangnya mampu membuatkan mana-mana lelaki tertawan.saya risau tengok awak macam ni tau"ish kenapa la dengan awak ni wahida?tanya saiful azam kepada wahida yang mencuka sahaja mukanya apabila terpandangkan muka saiful azam. yang disediakan hanya untuk mereka yang berserah diri, jangan saling hina, I??

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 20:09,

Air Jordan XII (site) a écrit :

Surrounded by winter

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 20:03,

Jordan Phase 23 Hoops (site) a écrit :

In a sign that its rollout is gaining pace, Ambani's Reliance Jio Infocomm unit this month signed a $2 billion telecom tower sharing deal with mobile carrier Reliance Communications, which is owned by his younger brother Anil. That followed an agreement with rival Bharti Airtel for leasing international bandwidth, and two other pacts.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 20:02,

Lebron X Diamond (site) a écrit :

"The idea that the median American has so much more income than the middle class in all other parts of the world is not true these days," said Lawrence Katz, a Harvard economist who is not associated with LIS. "In 1960, we were massively richer than anyone else. In 1980, we were richer. In the 1990s, we were still richer."

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 01:35,

Nike Air Flytop (site) a écrit :

"I'm happy that it's over and look forward,Michael Kors Outlet."

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 01:34,

Reebok Zig Sonic (site) a écrit :

one of the areas ho

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 01:33,

Nike Shox (site) a écrit :

On Thursday nights

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 01:32,

Nike Air Max 2011 (site) a écrit :

Defectors from the ruling party found a new political movement to challenge the president.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 25/01/2015 à 01:31,

Men Air Max 8709 Nike Shoes (site) a écrit :

Experimental work that makes immediate estimates of probable casualties - based on the quake's characteristics and parameters such as the event region's population size - warned there could be many hundreds of injuries and deaths. Time will tell,Michael Kors Watch.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 24/01/2015 à 21:00,

Air Jordan 5 (site) a écrit :

The display of the captive European observers underscored the challenge for Washington and Brussels in defusing the conflict.

1106 100 4995

Album: 03 Trous dans le mur

Le 24/01/2015 à 20:59,

Nike Air Jordan 5 (site) a écrit :

Even if we did not remove thetree,Michael Kors Outlet, Andys Tree Service will provide expert stump removalat a fair price. Give us a call today!

<< <
> >>

propulsé par iGalerie